Kun haluat tehdä itse osan tai antaa ammattilaisten hoitaa kaiken.

Yhteistyösivu on sinua varten, mm. mikäli Littoisten konevuokrauksen koneet ovat vuokralla, jolloin sivuilta löydät apua, niin pihan kaunistamiseen, -muokaamiseen, salaojiin jne, sekä matkustamiseen porukalla. Lisäksi löydät apua  autojen huoltamiseen & korjaamiseen. Selaa sivua ja löydä tarvitsemasi.

Toisinaan on hetkiä, jolloin tarvetta olisi isommalle autolle. Autokaupoille ei kuitenkaan kannata lyhytaikaisen, eikä hieman pidempiaikaisenkaan tarpeen vuoksi lähteä, vaan edullisemmaksi ja helpommaksi tulee vuokrata minibussi!
Littoisten konevuokraus ja Valta Rent tekevät yhetistyötä ja voit kysyä meiltä esim. useamman auton tilausta yhtäaikaisesti. 

Ota yhteyttä Littoisten konevuokraukseen ja hoidamme pihat, puutarhat kukkakuppa Flörin kanssa. Voit tällöin antaa ammattilaisen hoitaa kaiken tai aloittaa / viimeistellä työn Littoisten konevuokrauksen koneilla. Ota yhteyttä ja neuvotellaan tarkemmin.

Littoisten konevuokraus ja Elephant Garace ovat tehneet yhteistyötä autojen huolloissa. Elefantti Talli huoltaa ja korjaa autoja, sekä suoristaa rypistyneet pellit.Yhteystiedot löydät littositen konevuokrauksen vuokraa kauttame sivuilta.  

Huomaa myös vuokraa kautamme sivut!