Kun haluat tehdä itse osan tai antaa ammattilaisten hoitaa kaiken.

Yhteistyösivu on sinua varten, mm. mikäli Littoisten konevuokrauksen omilta sivuilta ei löydy tarvitsemaasi tai laitteet ovat vuokralla. Toivottavasti tällöin löydät sivuiltani löydät apua! Täältä löydät apua niin asunnon myyntiin ja -ostamiseen, pihan kaunistamiseen, -muokaamiseen, salaojiin jne, sekä matkustamiseen porukalla. Lisäksi löydät apua  autojen huoltamiseen & korjaamiseen. Selaa sivua ja löydä tarvitsemasi.

Laillistettu kiinteistövälittäjä
LKV Jari Luoto

Jari Luoto on toiminut välittäjänä alkuvuodesta 2014 lähtien ja LKV-kokeen suoritin vuonna 2016. Vuosi vuodelta on kertynyt lisää kokemusta ja tyytyväisiä asiakkaita. Asiakkaat arvostavat luotettavaa toimintaa sekä hyvien tulosten aikaansaantia. Suurin kiitos tuleekin tyytyväisistä asiakkaista!
Ota yhteyttä minuun, luottomieheksi kutsuttuun välittäjään ja liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.

Soita Jarille: 040 646 2333

Mikäli tarvitset vaihtolavaa, soraa, multaa, pihamuokkausta, salaojia, rakennuspohjia, ekologisia ratkaisuja jne., ota yhteyttä Littoisten konevuokraukseen ja suunnitellaan Ilmaristen kaivuupalvelun kanssa yhdessä, miten pääsemme taloudelliseen ja  järkevään ratkaisuun.

Ps. Kysy uudesta salaojapalveluratkaisustamme ja kaivuuapupalvelustamme, joilla voit säästää huomattavasti! 

 

Littoisten konevuokraus ja Elephant Garace ovat tehneet yhteistyötä autojen huolloissa. Elefantti Talli huoltaa ja korjaa autoja, sekä suoristaa rypistyneet pellit.Yhteystiedot löydät littositen konevuokrauksen vuokraa kauttame sivuilta.  

Huomaa myös vuokraa kautamme sivut!